Menu

Houwing

Schade? Bel 0597-42 31 11

Menu

Menu

Autoschade Groningen & Winschoten

Een openslaande deur op het parkeerterrein van de supermarkt. Een opspattend steentje tegen de bumper/het raam. Een aanrijding of (ketting)botsing op de snelweg. Deze voorbeelden laten zien dat een ongeluk in een klein hoekje zit. Des te meer doordat je op de weg ook afhankelijk van andere bent. Indien een andere weggebruiker niet goed op let, kan jouw auto schade op lopen.

In het hedendaagse leven is de auto niet meer weg te denken. Mocht uw auto daarom schade hebben, is hoogstwaarschijnlijk de wens dat deze schade vakkundig en snel gerepareerd wordt. Bij Houwing Autoschade bent u daarvoor aan het juiste adres!

Vakkundig

In de omgeving van Groningen en Winschoten staan wij te boek als een ervaren en enthousiast autoschade-herstelbedrijf. Onze medewerkers gaan vakkundig te werk, waardoor uw auto op de juiste manier gerepareerd wordt.

De schades die wij kunnen repareren variëren van lakschade tot aan een complexe schade waarbij we meerdere onderdelen moeten vervangen. Indien wij overgaan tot het repareren van een schade, staat uw veiligheid altijd op nummer 1. Wij zorgen, dankzij ons schadeherstel, voor een veilige auto waar u nog vele kilometers in af kan leggen. Bij dit proces maken wij gebruik van de meest geavanceerde reparatietechnieken en apparaten. In combinatie met onze vakkundige monteurs, zorgt dat voor een uitmuntend resultaat.

U kunt bij Houwing Autoschade terecht voor schadeherstel aan personenauto’s, bedrijfsauto’s en oldtimers.

Autoschade Groningen & Winschoten

Indien u in het Noorden van het land bent, zit u op korte afstand van ons bedrijf. Wij specialiseren ons in het herstellen van autoschade in Groningen en autoschade in Winschoten. Graag komen wij in contact met u, indien uw auto schade opgelopen heeft. Wij zijn voor u de aangewezen partij om de schade op een vakkundige en snelle manier te herstellen. Bij ons staat u, de klant, centraal.

Houwing is uw autoschade herstel specialist uit Winschoten!